Ons verhaal

CREATIVE DREAMS SINCE 1972

Onze visie

Duurzaam en milieubewust
We maken gebruik van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout, dat langzaam in moeilijke klimatologische omstandigheden groeit. Hierdoor ontstaat een sterke houtsoort, die zeer geschikt is om onze meubelen van hoge kwaliteit te maken. Het hout komt ook uit duurzame bosbouw, waar voor iedere gekapte boom 1,5 nieuwe boom wordt  geplant. Het hout is afgewerkt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. LIFETIME Kidsrooms kreeg in 2004 de Green Environmental Award voor onze verantwoorde en milieuvriendelijke producten.

Veilige en stabiele constructies
Het meubilair is en blijft stevig en stabiel gedurende vele jaren, zelfs wanneer het wordt omgebouwd. De goed doordachte en solide constructie betekent dat de kinderen er vele jaren plezier van beleven. Onze bedden voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen, vaak meer dan de wettelijke norm. Onze bedden zijn ook uitgebreid getest door TÜV, een strenge test autoriteit.

Kwaliteitsgarantie
Wij maken al onze meubelen in eigen huis. Onze deskundige meubelmakers en houtbewerkers hebben zeer geavanceerde apparatuur. Dit betekent dat we in staat zijn om een garantie van maar liefst 5 jaar op de constructie van onze bedden te bieden. Kwaliteit blijft onze lange termijn focus.

Leren, spelen en plezier maken
Met onze praktische meubels - zoals een verstelbaar bureau of de boekenkasten - en prachtige accessoires - zoals prachtige hemels of bijpassende kussens – kunt u de kamer van uw kinderen inrichten naar hun behoeften, en zo hun dromen laten uitkomen.

 

 

Vind een SHOP in de buurt