Lifetime Kinderkamers

Camp Canyon

De Camp Canyon kamer van LIFETIME biedt kleine avonturiers de kans om een echte Wild-West avontuur hebben in hun slaapkamer. Deze halfhoogslaper (128cm x 207cm x 102cm) met houten panelen functioneert als zowel bed als hut; een perfect toevluchtsoord waar je kleine jongen kan spelen en stoeien. Het kleine venster op de zijkant van het bed betekent dat hij nog steeds waken over zijn eigen slaapkamer.


De bijpassende accessoires maken kamperen in je eigen kamer een onvergetelijke ervaring. Aanvullende items van deze avontuurlijke slaapkamer zijn een tipi, gemaakt van stevig canvas met mooie details, zoals een kleine gekko, een bijpassende hangstoel, een comfortabele poef en kussens in verschillende maten.

Vind een SHOP in de buurt

Ons verhaal LIFETIME

Wij zijn gedreven door de passie hoogwaardige en duurzame producten te bedenken en te maken, die uitnodigen om te spelen en te leren. Onze ervaring en onze geschiedenis maken ons in staat dit soort producten te ontwikkelen, met oog voor de natuur en natuurlijk voor het plezier van onze kinderen.

Lees meer