Lifetime Kinderkamers

My Hangout

My Hangout, mijn eigen chillplek!
‘Kom je spelen op mijn gezellige speelzolder?’

Wie wil dat nou niet: een eigen gezellige speelhut boven je bed? Voor elke stoere jongen die van avonturieren houdt is het avonturenbed MY HANGOUT ‘the place to be’! De ideale plek om te slapen, te spelen én plezier te maken. Via het kleine binnentrappetje klim je omhoog naar de ‘Speelhangout’ op de eerste etage, waar je met je vriendjes kan gamen. Uitgespeeld? Dan ben je via de trap aan de zijkant zo weer beneden.

Van peuterbed…
Het Avonturenbed My Hangout is al vanaf jongs af aan ‘the place to be’! Het onderste bed van My Hangout is een normaal LIFETIME Original basisbed van 90x200cm. Je maakt van het grote bed eenvoudig een peuterbed, door het multifunctionele vouwmatrasje en de bedverkleiner achterin het bed te plaatsen. Zo ontstaat een kleiner bed met leuk speelplankje aan het voeteneind, al geschikt voor de jongste kinderen vanaf 1,5 à 2 jaar oud.

... naar grote-mensen-bed
Is je kind toe aan een groot bed, sluit dan met de bedverkleiner het trapgat bovenin af, leg het vouwmatrasje boven uit en voilà: de bovenverdieping is omgetoverd tot een heuse speelhangout! Of tot extra slaapplaats voor een logeetje. Je bereikt de speelhangout met een extra buitentrap (optioneel). En wordt het speelhuisje te ‘kinds’, dan gaat het dak eraf en bouw je het bed om tot stapelbed. Je plaatst het speelhuisje eenvoudig losstaand als speelplek.

Vind een SHOP in de buurt

Ons verhaal LIFETIME

Wij zijn gedreven door de passie hoogwaardige en duurzame producten te bedenken en te maken, die uitnodigen om te spelen en te leren. Onze ervaring en onze geschiedenis maken ons in staat dit soort producten te ontwikkelen, met oog voor de natuur en natuurlijk voor het plezier van onze kinderen.

Lees meer