Vind een shop

Legenda:

Brand Store
Het ultieme LIFETIME gevoel. In deze winkel zal je alleen maar LIFETIME meubelen vinden, prachtig gepresenteerd. Brandstores zijn te vinden in grote steden in landen, waar geen groot dealernetwerk is opgezet.

Premium Shop
Met minstens 9 kamers is hier een groot deel van de collectie te zien. De knowhow en de service is ‘premium’ te noemen. De bereikbaarheid is groot want er is altijd wel een Premium shop in de buurt.

Experience Shop
Er zijn er slechts 6 in heel Nederland. Met minstens 12 compleet ingerichte kamers zijn dit de paradepaarden van LIFETIME. Bij deze Experience Shops kunt u de complete LIFETIME ervaring meemaken. De LIFETIME specialisten voorzien u van uitmuntende service. Bent u geïnteresseerd in LIFETIME, dan is het zeker aan te raden om een Experience shop te bezoeken.

Shop
Dit is een eenvoudiger verkooppunt. Men kan hier 6 kamers zien. Vaak 3 jongens en 3 meisjes thema’s. De specialisatie is minder terwijl de algemene service nog altijd voldoende is. De verkopers kunnen u doormiddel van documentatie de verschillende mogelijkheden toelichten. Wilt het liever in het echt zien bezoek dan een Premium of nog beter een Experience shop.